Category: Lajme

Sep 22
Port commissioner defends unlicensed off-dock trucking

VANCOUVER. B.C. – The controversy surrounding unlicensed off-dock trucking at the Port…

Sep 22
Teamsters, safety groups challenge U.S. hours of service change

WASHINGTON, D.C. — Less than two weeks before revised U.S. hours of service rules are…

Sep 15
Transport Canada lëshon udhëzimet Covid-19 për flotat dhe drejtuesit e automjeteve.

OTTAWA, Ont. – Transport Canada ka zbuluar një seri rekomandimesh për të…

Sep 02
Transporti ndërkufitar rritet me 46% në qershor

WASHINGTON, D.C. – Kamionët lëvizën ngarkesën e vlerësuar në 56.5 miliardë dollarë…

Sep 02
UPS, FEDEX ofron transport për paisjet COVID-19

Ndërsa bashkësia mjekësore punon jashtë orarit duke zhvilluar një vaksinë për virusin…

Aug 25
Anglia krijon bllokim trafiku të rremë prej 89 kamionësh për të provuar gatishmërinë për mosmarrëveshje

Dhjetra kamionë morën pjesë në një provë të planifikuar nga qeveria britanike të hënën…

Aug 25
Nikolla merr porosinë për 2.500 kamionë mbeturinash me bateri elektrike

PHOENIX, Arizona. – Nikolla ka marrë një urdhër për 2.500 kamionë mbeturinash me…

Aug 19
Drejtuesi i kamionit – 5 vjet për aksidentin 2017 që vrau 5 persona

Një shofer kamioni me bazë në Kolorado u dënua javën e kaluar në një sallë gjyqi në…

Aug 15
Sektori i mallrave rrugor ‘ka nevojë për fonde post-Covid

Sektori i mallrave rrugor ‘ka nevojë për fonde post-Covid’ Industria e kamionëve…