New version coming soon!

Rritni mundësit tuaja për proceset e ardhshme të transportit.
Me ne çdo herë do të jeni aktiv!

0
Ngarkesat Publike
0
Kamionët Publik
0
Përdoruesit
0
Profilet e Kompanisë

Shkëmbimi Mallrave

Seecargo është një platformë ndërkombëtare që ndihmon transportuesit të gjejnë ngarkesë për t'u transportuar dhe eksportuesit ose importuesit të gjejnë kamionë për të transportuar ngarkesën e tyre. Për klientët tanë, kjo do të thotë se ata mund të zgjidhin sfidat e tyre të logjistikës me Seecargo në një mënyrë të zgjuar, të sigurt dhe të thjeshtë.

Keni ngarkesa për tu transportuar?

Në platformen Seecargo, kompanitë mund të kërkojnë shumëllojshmërin e të gjitha shërbimeve të transportit në çdo kohë dhe kudo, Ne ofrojmë bashkpunim në logjistikë!

Keni kamion?

Me Seecargo do të keni gjithmonë aktivitete të sigurta dhe korrekte, kurseni kohë dhe para duke administruar në mënyrë efikase aktivitetet tuaja. Ngarko kamionin tuaj të disponueshëm dhe gjeni ngarkesa të reja!

ME SEECARGO JU FITONI

Kontrollet e sigurisë të përfshihen

Ne kontrollojmë manualisht të gjitha kompanitë e regjistruara. Agjendët tona kontrollojnë të gjitha kompanitë e regjistruara në Seecargo. Kompanitë që regjistrohen me të dhëna të rreme fshihen nga sistemi dhe nuk mund të regjistrohen përsëri.

Partnerë seriozë

Fitoni oferta të shpejta nga partnerë të besuar, me aftësinë për të komunikuar me njëri-tjetrin dhe për të arritur marrëveshje në kohë reale.

Sistemi i avasuar

Ne kemi një sistem të avancuar të bashkëpunimit dhe njoftimeve të ngarkesës.

Asnjë instalim softueri

Seecargo.net operon si një faqe në internet dhe nuk kërkon instalimin e softuerit shtesë. Kjo do të thotë se është në dispozicion kudo, në çdo kohë, në çdo pajisje të lidhur me internet.

Rritja e përfitueshmërisë

Rritja graduale e qarkullimit përmes kontaktit me një sistem biznesi në rritje të shpejtë dhe të sigurt.

Garancia e pagesës

Garancia e një pagese së bashku me partnerët seriozë në SEECARGO, pasi ato janë verifikuar dhe siguruar.

Klientët tanë