Rritni mundësit tuaja për proceset e ardhshme të transportit.
Me ne çdo herë do të jeni aktiv!

0
Ngarkesat Publike
0
Public Truck
0
User
0
Profilet e Kompanisë

Shkëmbimi Mallrave

Seecargo është një platformë ndërkombëtare që ndihmon transportuesit të gjejnë ngarkesë për t'u transportuar dhe eksportuesit ose importuesit të gjejnë kamionë për të transportuar ngarkesën e tyre. Për klientët tanë, kjo do të thotë se ata mund të zgjidhin sfidat e tyre të logjistikës me Seecargo në një mënyrë të zgjuar, të sigurt dhe të thjeshtë.

Keni ngarkesa per të transportuar?

Në platformen Seecargo, kompanitë mund të kërkojnë shumëllojshmërin e të gjitha shërbimeve të transportit në çdo kohë dhe kudo, Ne ofrojmë bashkpunim në logjistikë!

Keni kamionë?

With us you have permanent, safe and correct activities. Save time and money by efficiently managing your activities.
Make your truck available and find your next load

ME SEECARGO JU FITONI

Kontrollet e sigurisë të përfshihen

Ne kontrollojmë manualisht të gjitha kompanitë e regjistruara. Agjendët tona kontrollojnë të gjitha kompanitë e regjistruara në Seecargo. Kompanitë që regjistrohen me të dhëna të rreme fshihen nga sistemi dhe nuk mund të regjistrohen përsëri.

Partnerë seriozë

Merr oferta të shpejta nga partnerë të besueshëm, me mundësin për të komunikuar mes vete dhe për të arritur një marrëveshje në kohë reale.

Sistemi i avasuar

Ne kemi një sistem të avancuar të bashkëpunimit dhe njoftimeve të ngarkesave.

Asnjë instalim softueri

Seecargo.net operon si një faqe në internet dhe nuk kërkon instalimin e softuerit shtesë. Kjo do të thotë se është në dispozicion kudo, në çdo kohë, në çdo pajisje të lidhur me internet.

Rritja e përfitueshmërisë

Rritja graduale e qarkullimit përmes kontaktit me një rrjet biznesi në rritje të shpejt dhe të sigurt.

Payment guarante

Merr oferta të shpejta nga partnerë të besueshëm, me mundësin për të komunikuar mes vete dhe për të arritur një marrëveshje në kohë reale.

Client