Povećajte svoje šanse za buduće prevozne procese.
Sa nama uvek bićete aktivni!

0
Javni terete
0
Public Truck
0
User
0
Profili preduzeća

Teretna berza

Seecargo je međunarodna platforma koja pomaže prevoznicima da pronađu teret za prevoz, a izvoznici ili uvoznici pronađu kamione za prevoz svog tereta. Za naše kupce to znači da mogu rešiti svoje logističke izazove sa Seecargom na pametan, siguran i jednostavan način.

you have loads to transport

Putem naše platforme kompanije mogu zahtevati raznolikost svih transportnih usluga bilo kada i bilo gde, Mi nudimo logističku saradnju!

you have a truck

With us you have permanent, safe and correct activities. Save time and money by efficiently managing your activities.
Make your truck available and find your next load

UZ SEECARGO DOBIJETE

Uključene kontrole sigurnosti

Ručno proveravamo sve registrovane kompanije, kompanije koje se registruju sa lažnim podacima biće izbrisane iz našeg sistema i više neće moći da se registruju.

Ozbiljni partneri

Merr oferta të shpejta nga partnerë të besueshëm, me mundësin për të komunikuar mes vete dhe për të arritur një marrëveshje në kohë reale.

Avansiran sistem

Ne kemi një sistem të avancuar të bashkëpunimit dhe njoftimeve të ngarkesave.

Nikakvo instaliranje softvera

Seecargo.net operon si një faqe në internet dhe nuk kërkon instalimin e softuerit shtesë. Kjo do të thotë se është në dispozicion kudo, në çdo kohë, në çdo pajisje të lidhur me internet.

Povećavanje profitabilnosti

Rritja graduale e qarkullimit përmes kontaktit me një rrjet biznesi në rritje të shpejt dhe të sigurt.

Payment guarante

Merr oferta të shpejta nga partnerë të besueshëm, me mundësin për të komunikuar mes vete dhe për të arritur një marrëveshje në kohë reale.

Client